Arijs, dé Kempense specialist in vis en schaaldieren, heeft voor particulieren recent aan de Atealaan 21 in Herentals het hypermodern winkelgedeelte van haar afhaalcenter geopend.

In de ruime winkel vind je een uitgebreid aanbod van traditionele en exotische vissoorten, levende kreeften, een enorm aanbod van dagverse vis en schaaldieren, ook o.a. gebakken vis, sushi en paling in 't groen.  Het concept komt uit Bremerhaven en is enig in België.   

In het  winkelgedeelte kan je enkel terecht met een gepersonaliseerde klantenkaart.  Langs de Arijs-website kan je die met het klantenregistratieformulier aanvragen, klik hier

Vis is gezond, Arijs speelt in op groeiende markt

Sympathieke afgevaardigd-beheerder Walter Arijs (foto boven) :'Voor het winkelgedeelte  gaat het om een try-out om te kunnen roderen samen met onze enthousiaste medewerkers.  Later doen we natuurlijk nog een officiëel opening. Voor de groothandel openen we binnenkort een volledig geautomatiseerd afhaalcenter.

Vis is gezond en zou een vast gegeven in ons eetpatroon moeten zijn.  We willen ons marktsegment in de provincies Antwerpen, Limburg en Brabant als regioleverancier nog verder uitbreiden. Op termijn doen we ook Zuid-Nederland aan. Er zijn momenteel 2 zeecontainers scampies uit Vietnam onderweg.  Scampies blijven intens populair,' aldus Walter Arijs.

Mosselfeesten : stijgend succes, 24/24u service

Iedere vereniging organiseert wel een jaarlijks mosselfeest.  Walter Arijs : 'We kunnen tot 7 ton mosselen per weekend leveren. 100 vuren en 2.000 mosselpotten staan ter beschikking.  Met een code kunnen de organisatoren trouwens 24/24u in ons afhaalcenter terecht om extra mosselen af te halen als er plots op hun feest een tekort zou zijn.  Arijs staat voor kwaliteit én service.'

Klik  op de foto's onderaan  en bekijk ze op full screen Flickr.